Zo helpen we jou

Hoe kan jouw gemeente of afvalbedrijf het inzamel- of recyclingproces optimaliseren? Hoe presteert jouw organisatie ten opzichte van andere? Welke vergoeding staat er tegenover deze prestaties? Nedvang helpt je met de juiste inzichten, waardevolle contacten en gericht advies.

Onze adviseurs staan voor je klaar. Neem contact op voor meer informatie en advies op maat.

Inzicht in prestaties

Dankzij de data in WasteTool, beschikt Nedvang over waardevolle inzichten met betrekking tot de inzameling en recycling van verpakkingsafval in Nederland. Met deze inzichten, kun je de prestaties van jouw gemeente vergelijken met landelijke benchmarks, de voortgang bekijken door de jaren heen en ontdekken welke factoren bepalend zijn voor deze resultaten.

Klik op de landkaart voor een inkijkje in hoe jouw gemeente het doet ten opzichte van andere gemeenten. In de kaart worden de voorlopige cijfers van 2017 getoond. Onze adviseurs vertellen je er graag meer over.

Lees verder

Glas

Inzameling/recycling glas 2017 per gemeente per inwoner.

Papier

Inzameling/recycling papier en karton 2017 per gemeente per inwoner.

Kunststof

Inzameling/recycling kunststof 2017 per gemeente per inwoner.

Registratie en vergoedingen

Door verpakkingen zo goed mogelijk in te zamelen en te recyclen, kunnen we kostbare grondstoffen besparen. Jij krijgt hier als gemeente of afvalbedrijf een vergoeding voor. Nedvang verzamelt de data over ingezameld en gerecycled verpakkingsmateriaal. Hiermee helpen we het Afvalfonds Verpakkingen met het opstellen van de monitoringsrapportage en krijgt jouw organisatie de juiste vergoeding.

Lees verder

Advies bij optimalisatie

Wil je het nog beter doen? Of kun je hulp gebruiken bij een uitdaging die op je pad komt? Onze adviseurs hebben veel ervaring en kennis over waarom succesvolle gemeenten en afvalbedrijven zo succesvol zijn. Daarbij hebben zij een breed netwerk. Ze kunnen je in contact brengen met de juiste partij en je adviseren aan welke knoppen je kunt draaien om jouw prestaties te verbeteren.

Lees verder

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Neem contact met ons op

Of je nu een gemeente vertegenwoordigt of een bedrijf: onze specialisten denken graag met je mee.

Service & contact