Workshop - Gas op Glas

Ook dit jaar is Nedvang weer aanwezig met een stand op het Gemeentelijk Grondstoffen Congres op 30 maart in DeFabrique in Utrecht. De adviseurs van Nedvang nemen u graag mee in de ontwikkelingen op het gebied van recycling van verpakkingen en de resultaten in uw gemeente t.o.v. het landelijke gemiddelde. Het uitreiken van de Recycle Awards vindt op een ander moment plaats. Dit jaar besteed Nedvang ook extra aandacht aan de inzameling en recycling van glas door een workshop te geven en een speciale Glas in ’t Bakkie-stand.


Workshop ‘Gas op Glas’ mág u niet missen
Al jarenlang wordt in Nederland ruim 80% van het verpakkingsglas ingezameld en gerecycled. Ondanks een lichte stijging in de laatste twee jaar, blijft het landelijke recycle-percentage achter. Gemeenten zijn goed bezig, maar de recycledoelstelling vereist een percentage van 90%. Tijdens het Grondstoffen Congres verzorgt Nedvang een inspirerende workshop waarin u de concrete instrumenten krijgt om meer uit de glasinzameling te halen. Hoe? Dat wordt duidelijk tijdens deze workshop. 


Maak kennis met schaatskampioen Gianni Romme, hij is ook uw Glas-coach 
Gianni weet wat het vraagt om van goed naar goud te komen. Zijn ervaringen, zijn motivatie deelt hij vol enthousiasme met de bezoekers. Samen met de adviseurs van Nedvang daagt hij ook u uit om ‘Gas op Glas’ te geven. Het is immers een gouden win-win situatie: meer recycling van glas betekent minder restafval; de glaskilo's zullen het grote verschil maken bij het behalen van uw VANG-doelstelling! Samen met het Afvalfonds Verpakkingen en Nedvang geven gemeenten ‘gas op glas’. 

Tijdens het registratieproces kunt u in de derde workshopronde aangeven graag aanwezig te zijn bij de workshop ‘Gas op Glas’.

Aanmelden voor het congres


Geplaatst op vrijdag 24 maart 2017 Terug naar het overzicht