Recycleplatform Hout brengt spelers in de houtmarkt samen

Heeft u een innovatief project over houtrecycling? Zorg dat het op het Recycleplatform Hout staat! Dit nieuwe platform brengt innovaties op het gebied van houtrecycling samen.

Bekijk bijvoorbeeld eens de projectenmonitor: een ‘innovatiefunnel’ van alle innovatieprojecten, ingedeeld op categorie en fase. Daarnaast biedt het platform een overzicht van alle houtspelers, zodat partijen elkaar beter kunnen vinden.Recycleplatform Hout werd op 22 maart gelanceerd tijdens het congres Afval & Recycling Industrie 2018 in Utrecht. Dit moment markeerde de kick-off van een betere marktwerking en meer innovatie in de houtmarkt. Die markt is namelijk volop in beweging, maar de innovaties zijn niet altijd zichtbaar en partijen kunnen elkaar niet altijd even makkelijk vinden. Het  Recycleplatform Hout brengt hier verandering in. Op www.recycleplatform-hout.nl kunnen houtprofessionals terecht voor innovatieve projecten, nieuwe inzichten, interessante artikelen en handige downloads.

    

Wilt u met uw bedrijf of project op Recycleplatform Hout vermeld worden of heeft u een interessant nieuwtje? Wij nodigen u van harte uit om aan het platform deel te nemen!

> Ga naar het Recycleplatform Hout
 


Geplaatst op donderdag 5 april 2018 Terug naar het overzicht