Gouden Glasbak in voortuin Nedvang

Na een korte stop bij de Markthal, heeft de Rotterdamse Gouden Glasbak een vaste plek gekregen op het Prins Alexanderplein, pal voor de entree van het Nedvang-kantoor.

Het kunstwerk is een onderdeel van de Glas in ’t Bakkie-campagne, die wordt uitgevoerd door Nedvang, en symboliseert 40 jaar glasinzameling en glasrecycling in Nederland. Daarnaast onderstreept de Gouden Glasbak de groene ambities van ondernemers in het Prins Alexander-gebied.

De Gouden Glasbak werd onthuld door Renate van Roosmalen, communicatieadviseur bij Nedvang en projectleider Glas in 't Bakkie, en Marco Bunk, voorzitter van de Green Business Club Rotterdam Alexander. “Een prachtig visitekaartje voor de duurzame activiteiten en ambities in dit gebied”, aldus Van Roosmalen.Naast Nedvang, zijn in Rotterdam Prins Alexander meer 'groene doeners' gevestigd. De onlangs opgerichte Green Business Club Rotterdam Alexander verbindt groene ambities van lokale ondernemers in nieuwe samenwerkingen en innovatieprojecten. “Een mooi eerste succes”, zegt Bunk. “In september maakt GBC Rotterdam Alexander meer projecten en participerende bedrijven bekend. Samen zetten we groene ambitie om in resultaat!”

Kijk voor meer informatie op de website van Glas in ’t Bakkie of neem contact op via 010 - 4206161 of info@nedvang.nl.


Geplaatst op maandag 25 juni 2018 Terug naar het overzicht