Rondetafelbijeenkomst ‘Verpakkingshout in Nederland’ op 29 januari

Om de houtketen verder te kunnen sluiten, stimuleert Nedvang de recycling van houten verpakkingen. Op 29 januari organiseren we met het KIDV de rondetafelbijeenkomst ‘Verpakkingshout in Nederland’.

Gouden Glasbak on Tour roept op tot ‘glasbakken’

Tijdens de feestdagen zijn er weer de nodige flessen en potjes geleegd. Dat moet natuurlijk in de glasbak. Om een handje te helpen, ging Glas in ’t Bakkie on tour met de Gouden Glasbak.

Glas in ‘t Bakkie geeft aandacht aan glasinzameling tijdens de feestdagen

Tijdens de feestdagen wordt traditiegetrouw het nodige verpakkingsglas geleegd. In navolging op de succesvolle 40 jaar Glasbak-campagne, pakt Glas in 't Bakkie daarom opnieuw uit.

Recyclingresultaten verpakkingen 2017 bekend

In 2017 werd 78% van alle op de markt gebrachte verpakkingen gerecycled, 3% meer dan in het jaar daarvoor. Dit staat in het rapport ‘Recycling Verpakkingen Nederland 2017’ dat het Afvalfonds Verpakkingen heeft uitgebracht. De grootste kansen voor verdere groei liggen bij kunststof verpakkingen.

’40 jaar Glasbak’ wint Grand Prix Content Marketing

De campagne ‘40 jaar Glasbak’ heeft een Zilveren Grand Prix Content Marketing gewonnen in de categorie non profit. Als belangrijke pijlers noemde de jury lef, creativiteit en het centraal stellen van de doelgroep.

pagina 1 van 20