Inzicht in prestaties

Hoe presteert jouw gemeente ten opzichte van anderen op de inzameling en recycling van verpakkingsafval? Wij geven je inzicht met heldere en betrouwbare cijfers. Vergelijk jouw prestaties met landelijke benchmarks en bekijk resultaten door de jaren heen.

Kennis uit data

Dankzij de data in WasteTool, beschikt Nedvang over waardevolle inzichten met betrekking tot de inzameling en recycling van verpakkingsafval in Nederland. Met deze inzichten, kun je de prestaties van jouw gemeente vergelijken met landelijke benchmarks, de voortgang bekijken door de jaren heen en ontdekken welke factoren bepalend zijn voor deze resultaten.

Vergelijk gemeenten op een interactieve kaart

Beschermde gegevens

Vanwege privacy-afspraken, worden de gedetailleerde cijfers van een gemeente enkel gedeeld met de gemeente in kwestie. Nedvang voldoet aan de eisen voor informatiebeveiliging gesteld in de ISO 27001 en is volgens deze norm gecertificeerd. In WasteTool kun je jouw data veilig inzien. Onze adviseurs staan klaar om je hierbij van uitleg en toelichting te voorzien.

Ga naar WasteTool

Betrouwbare cijfers

Om de betrouwbaarheid van de cijfers te garanderen, voert Nedvang doorlopend kwaliteitsmetingen en controles uit. Doordat zowel gemeenten als afvalbedrijven opgaven doen over ingezamelde en gerecyclede verpakkingen, kan tevens een cross-check worden uitgevoerd in het online registratiesysteem WasteTool.