Advies bij optimalisatie

Verpact (voorheen Nedvang) maakt werk van een toekomstbestendige recyclingketen van verpakkingen. Onze adviseurs denken met je mee welke aanpassingen jouw inzamelings- en recyclingprestaties kunnen verbeteren.

Verbeter je prestaties

Wil je het nog beter doen? Of kun je hulp gebruiken bij een uitdaging die je tegenkomt? Onze adviseurs hebben veel ervaring en kennis over waarom succesvolle gemeenten en afvalbedrijven zo succesvol zijn. Ook kunnen ze je dankzij ons brede netwerk in contact brengen met de juiste partners.

Vraag advies op maat op

Kwaliteit voorop

Optimale inzameling en recycling van verpakkingsafval draait niet alleen om kwantiteit, maar ook om kwaliteit. Toepassing van gerecycled materiaal heeft namelijk de meeste toegevoegde waarde in toepassingen waar vraag naar is. Behoud van kwaliteit is essentieel voor een rendabele, circulaire kringloop. Met gerichte kennis en advies op maat, helpt Verpact je de kwantiteit én kwaliteit van je ingezamelde en gerecyclede afval te verhogen.

Kom meer te weten over de materiaalsoorten

 

Advies op maat

Wil jij je inzameling-en recyclingprestaties verbeteren of heb je specifieke vragen? De specialisten van Verpact helpen je graag verder.

Stuur een e-mail